Termeni si conditii rezervare

Dragi oaspeţi,

Dorinţa noastră este să vă oferim o experienţă de neuitat în Complexul Wolf, din punct de vedere al cazării, al produselor culinare oferite în restaurantul nostru precum şi al celorlalte servicii. Pentru a putea să vă oferim toate acestea am stabilit o serie de reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont în timpul sejurului dumneavoastră în hotelul nostru.

Rezervarea dumneavoastra este absolut securizata. Toate datele persoanale sunt incriptate si vor fi procesate intr-un mod securizat.
Informatiile persoanale vor fi folosite numai pentru a procesa rezervarea dvs.

Carduri acceptate
Visa, Euro/ MasterCard, Maestro
Complexul Wolf isi rezerva dreptul de a pre-autoriza cardul de credit anterior sosirii.

Animalele de companie
In Complexul Wolf nu este permis accesul cu animale de companie.
Excepție: în cazul în care animalul  face parte din familie și doriți să îl aduceți va trebui să achitați o taxă suplimentară de 200 lei pentru igienizare și curățenie suplimentară. Taxa este fixă indiferent de talie, rasă sau durata sejurului.

Fumatul

In Complexul Wolf nu este permis fumatul în camere sau în spaţii publice, există locuri special amenajate. Se va percepe o taxă de salubrizare care este echivalentă cu contravaloarea unei nopţi de cazare, pentru camerele în care s-a fumat.

Oaspeti suplimentari

Puteti primii oaspeti in camera dumneavoastra de la Complexul Wolf intre orele 12:00 si 20:00, fara costuri suplimentare, cu conditia ca acestia sa se inregistreze la receptie.

Program de eliminare a clientilor indezirabili
Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea sau servirea in pensiune sau restaurant a clientilor in stare de ebrietate sau nepoliticosi si turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Complexului Wolf sau deranjeaza alti clienti. Ne rezervam dreptul de a evacua fortat din restaurant, bar sau pensiune clientii indezirabili. De asemenea tinand cont de cele mentionate mai sus ne rezervam dreptul de a ne selectiona clientii.

In interiorul Complexului Wolf NU sunt permise introducerea si consumul de produse alcoolice si alimentare din exterior!

Clauze finale
Consideram ca orice client in momentul cazarii sau in momentul accesarii vreunui serviciu (camere, restaurant, bar, pub) la Complexul Wolf a luat cunostinta de termenii si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit.

Modificari ale politicii
Politica complexului poate fi modificata fara a se face notificari in prealabil.

Comments are closed.